10 April 2014

Water Picther Shaklee - Penapis air yang hebat

Kelebihan water pitcher shaklee - Penapis air

Salam semua..

Dah lama x update blog kan, sebab banyak sangat kerja-kerja yang kena siapkan , hari ni ada free seikit meh la kita update blog ..
Hari ini nak cerita akan kelebihan water pitcher.. sekarang ni kan musim catuan air,so kalau catuan air tu .. untuk first 1 jam yang pertama selalu air yang disalurkan kan tu macam berkeladak  sikit kan.. ade macam kolor karat sikit.. so sebab tu lah saya suggerstkan water picther ini khas unutk anda unutk minum, masak dan sebagainya..

Sebab apa saya suggestkan water picther ni, sebab dengan sistem penapisan air dari water picther ..airnya lebih jernih dan bersih .. selain itu harga yang ditawarkan rasanya masih dalam budget anda kot ..iaitu RM 380 sahaja.. 

Kalau nak dibandingkan dengan sistem penapis air yang lain saya rasa harga yang ditawarkan lebih mahal..Dan sistem penapis air water picther ini memang mudah nak handle , maksud saya x perlu pasang plug bagai, dan senang unutuk dibawa kemana-mana ... 

Ok, meh sini kita tengok fakta dari shaklee plak ...


  • KEISTIMEWAAN Get Clean Water Pitcher Shaklee☑ SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain
Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.


  • PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

  • HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

  • MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar
Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.Testimoni dari pengguna mengenai Water Picther Shaklee :


Bagi sesiapa yang berminat untuk mencuba sistem penapisan air Water Picther Shaklee ... anda digalakkan boleh menghubungi saya selaku shaklee distributors yang bertauliah...

Saya juga adalah shaklee distributors sekitar Taman Medan, Tmn Seri Manja, Tmn Seri Sentosa,Kpg Lindungan,Sunway, Dataran Mentari, Subang Jaya, Dataran Prima, Kelana Jaya,Ara Damansara ,Petaling Jaya.. dan sekitarnya ...

Insyaallah saya boleh tolong untuk memudahkan urusan penghantaran anda...

Sid : 1108040
arlina abd rahim
018-365 9551

No comments:

Post a Comment